Wangian Jiwamu

Soul Scentiment

Kami bekerja keras untuk memastikan anda mendapat perfume dengan kualiti terbaik!

Soul Scentiment merupakan pengeluar perfume yang membantu anda mendapatkan wangian bermutu tinggi, harum dan menyegarkan. Tidak seperti pengeluar perfume yang lain, Soul Scentiment menawarkan haruman yang diadun khusus dari pati semulajadi oleh perfumist berpengalaman di Eropah yang menghasilkan bau yang unik dan tersendiri. Perfume yang kami hasilkan adalah wangian asli (authentic) berkualiti premium dan bukannya wangian yang diinspirasi daripada bauan perfume jenama terkenal antarabangsa seperti yang banyak terdapat di pasaran.

Memperkenalkan
Sweizy by Soul Scentiment

Untuk itu, kami amat berbangga untuk memperkenalkan kepada anda haruman terbaru kami iaitu Sweizy by Soul Scentiment. Sweizy bermaksud segar dan semestinya wangian Sweizy diadun khusus oleh pakar perfume berpengalaman menggunakan pati asli semulajadi yang menghasilkan haruman berasaskan bungaan dan buah (fruity floral scent) yang segar, bertenaga, menenangkan dan tahan lama. Sememangnya hadiah yang sempurna untuk si Dia!

Kenapa perlu memilih Perfume Soul Scentiment?

Terdapat banyak sebab mengapa anda perlu memilih Soul Scentiment sebagai perfume kegemaran anda

Wangian Original

Perfume asli dengan wangian unik, menenangkan dan berbeza daripada perfume lain di pasaran.

Kualiti Premium

Perfume berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa namun pada harga mampu milik.

Menjimatkan

Harumannya tahan lama dan amat berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Lebih nilai untuk wang anda!

Versatil

Wangian yang sesuai untuk semua peringkat umur dan keadaan.

Elegan dan ada Kelas

Kotak pembungkusannya sangat cantik dan mewah. Pilihan hadiah yang sempurna untuk insan kesayangan anda!

Mudah Untuk Dibawa

Botolnya yang kecil, comel & kompak membuatkannya mudah dibawa bersama ke mana sahaja anda pergi

Dari hadis Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu, bahawa Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa Sallam bersabda:

مَنْ عُرِضَ عَلَيْهِ طِيبٌ فَلَا يَرُدَّهُ، فَإِنَّهُ خَفِيفُ الْمَحْمَلِ، طَيِّبُ الرَّائِحَةِ

“Siapa yang diberikan wangian, janganlah dia menolaknya, kerana ia ringan untuk dibawa lagi harum baunya.”

(Musnad Ahmad, no. 8264. Sunan Abi Dawud, no. 417)

Jangan berlengah lagi

Dapatkan sekarang dengan harga promosi dan free gift!

Perfume jenama antarabangsa dengan kualiti dan kuantiti yang sama berharga  di antara RM150-RM235

Harga kami RM75.00. 

Tunggu! Kini anda boleh dapatkannya dengan harga promosi serendah RM69.00 sahaja

Perfume Soul Scentiment

Manafaat

Meningkatkan Keyakinan Diri Anda

Perfume Soul Scentiment diadun khusus dari pati semulajadi bagi menghasilkan haruman unik yang berbeza dengan perfume sedia ada di pasaran. Ianya membuatkan anda tampil tersendiri dengan personaliti dan keperibadian lebih menyerlah serta dapat meningkatkan keyakinan diri. Dengan Soul Scentiment, anda pastinya lebih berkarisma dan berjaya dalam kerjaya.

Menampilkan Aura Positif

Perfume Soul Scentiment dihasilkan daripada pati bunga-bungaan yang diadun teliti bersama wangian lain. Bau-bauan bunga mempunyai magis tersendiri yang boleh mempengaruhi emosi dan minda serta terbukti dapat mengurangkan tekanan. Jiwa anda akan menjadi lebih tenang, sentiasa berfikiran positif dan dapat membuat keputusan-keputusan terbaik dalam kehidupan dan kerjaya.

Menguatkan Ikatan Kasih Sayang

Soul Scentiment menawarkan rangkaian wangian yang segar dan bertenaga. Aromanya yang menyenangkan, tidak memeningkan kepala dan disukai ramai. Keterampilan anda pastinya lebih menarik dengan aura positif serta mudah didekati seterusnya mengeratkan hubungan dan kasih sayang di antara pasangan, keluarga dan rakan-rakan.

Menyemai Kasih Dan Memori

Wangian keluaran Soul Scentiment mempunyai aroma, karektor dan jiwa tersendiri menjadikan bauannya mudah diingati dan sentiasa tersemat dalam memori. Kenangan, peristiwa dan bauan orang tersayang yang kekal dalam memori memastikan hubungan serta kasih sayang tetap utuh dan tidak akan terputus walau di mana anda berada.

Kelebihan Wangian Kepada Kesihatan Kerohanian

Menurut Al-Imam Ibn Al-Qayyim rahimahullah (Wafat: 751H):

“Wangi-wangian yang harum baunya adalah santapan bagi roh (atau jiwa), sementara roh merupakan pencetus kekuatan. Dan kekuatan dapat dipertingkatkan (atau dicetuskan) dengan bantuan wangi-wangian, kerana ianya bermanfaat merangsang otak dan jantung, serta seluruh organ tubuh dalaman. Wangi-wangian mampu membuat hati gembira, menenangkan jiwa, dan menyegarkan semangat dalaman. Wangi-wangian adalah aroma yang paling serasi dengan roh. Hubungan dan keterikatan antara roh dan wangi-wangian amatlah erat. Wangi-wangian adalah salah satu dari perkara-perkara dunia yang amat disukai oleh Nabi, semoga selawat dan salam dilimpahkan untuknya.” (Zaad Al-Ma’ad, 4/256)

Jangan berlengah lagi!

Dapatkan sekarang dengan harga promosi dan free gift!

Perfume jenama antarabangsa dengan kualiti dan kuantiti yang sama berharga  di antara RM150-RM235

Harga kami RM75.00. 

Tunggu! Kini anda boleh dapatkannya dengan harga promosi serendah RM69.00 sahaja

Apa kata para pelanggan kami

Kami memahami kesukaran orang ramai untuk memilih perfume secara atas talian kerana bimbang dengan bauan yang tidak sesuai dan memeningkan kepala, serta haruman yang kadang kala tidak bertahan lama pada badan. Oleh sebab itu, Soul Scentiment menawarkan perfume berkualiti tinggi yang telah diuji penerimaannya oleh orang ramai.  Ikuti testimoni sebahagian daripada pelanggan-pelanggan kami yang amat gembira dan berpuashati! 

Normaturina Zahid
Housewife
Suka sangat dgn perfume Sweizy by Soul Scentiment ni. Bau dia memang wangi, sweet, fresh dan tahan lama. Memang sangat berbaloi dengan harga!
Asyran M Nor
Civil Servant
First time cuba perfume ni terus jatuh hati. Berkenan betul dengan baunya yang segar dan sweet. Rasa tenang je dan langsung tak peningkan kepala. Nak berurusan dengan orang ramai dan rakan sekerja pun rasa lebih yakin dan tak kekok dah.
Sherry
Civil Servant
Haruman bunganya yang wangi membangkitkan kesegaran dalam diri saya. Wangiannya yang menusuk kalbu dan kekal lama memberi aura positif sepanjang hari. Amat berbaloi untuk dimiliki.
Liyana Hashim
Civil Servant/ Teacher
Mulanya ragu-ragu juga nak dapatkan perfume Sweizy by Soul Scentiment ni secara atas talian sebab tak pernah cuba baunya. Tapi bila dah dapat, memang tak menyesal. Baunya wangi sangat dan tahan lama, setanding dengan jenama terkenal antarabangsa. Memang berbaloi!
Rosidah Sidek
Civil Servant/ Teacher
Perfume Sweizy by Soul Scentiment ni memang best baunya. Melekat lama pada badan. Kotak dan botolnya pun cantik sangat, elegan dan ada kelas. Terasa macam pakai minyak wangi kayangan tapi pada harga mampu milik.

Bina peluang perniagaan bersama kami!

Kami membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan bersama kami. 

Anda boleh memilih program Dropship tanpa modal atau menjadi Agen yang berdaftar dan perolehi keuntungan daripada 25% sehingga 61%.

Hubungi kami melalui talian whatsapp di bawah atau klik butang untuk pertanyaan.

Whatsapp link:

https://wa.me/60124249484

https://wa.me/60122729484

Jom Sertai Kami, Bersama Membina Empayar

“Ambil masa untuk berfikir secara mendalam, tetapi apabila masa untuk bertindak telah tiba, berhenti berfikir dan gapaikannya.”

– Napoleon Bonaparte

Stop Overthinking, Make A Change!

Tidak perlu fikir berlebihan, lakukan perubahan untuk masa depan!

Selain penjualan produk kami secara terus melalui laman web dan media sosial yang lain, kami juga menawarkan peluang perniagaan kepada usahawan-usahawan yang berminat. Jana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan melalui 4 pakej perniagaan yang  menarik. Anda boleh mulakan dengan program dropship tanpa modal atau pakej-pakej agen yang bersesuaian.

Kualiti Premium

Lebih nilai untuk wang anda

Penghantaran Percuma

Bagi belian RM 200 ke atas

Jaminan Pulangan Wang

Jika produk tidak sesuai

Shopping Cart